Yhteystiedot

Kime’s Carwash
Puhelin: 044 0182700
Kuninkojankaari 2  Raisio

Kime’s Carwash pesee autosi nopeasti ja helposti. Pesulamme sijaitsemme Raisiossa Kuninkojan alueella, poikkea siis helposti ja vaivattomasti ostosreissun yhteydessä pesemässä autosi. Kime’s Carwash on yrittäjävetoinen palveluläheinen helppokäyttöinen autopesula. Meillä on aina kahvipannu kuumana ja pientä makeaa tarjolla asiakkaillemme. Tervetuloa!Hellävaraisesti autoja kohteleva upouusi pesukatu tarjoaa tehokkaan pesun ja mahtavan lopputuloksen! Yksinkertainen vaivaton automaattipesu saa autosi kiiltämään uutuuttaan.

Valitse kattavasta pesuvalikoimastamme sinulle sopiva vaihtoehto. Myymälämme palvelee sinua mikäli haluat opastusta pesulassa toimimisessa tai muissa pesuun liittyvissä asioissa, kuten oikean pesun valitsemisessa. Myymälästämme voit ostaa myös meidän kampanjapesut tai kymppikortit.

Drive In – helpoin tapa pestä autosi. Mikäli haluat äärettömän helppoa ja vaivatonta autonpesua, voit valita Drive In -vaihtoehdon! Drive In -pesussa sinun ei välttämättä tarvitse edes nousta autossa. Asioit kätevästi automaatilla ja nautit puhtaan auton tuomasta ilosta nopeasti.

Paras ja edullisin hoito autokuumeeseen on oma kiiltävä auto! Kime’s Carwash hoitaa kuumeen nopeasti!